Lut van Os, Directrice Infranea

Lut van Os, Directrice Infranea

Bij Infranea creëren onze gepassioneerde ingenieurs dagelijks mooie ontwerpen voor de civiele techniek, maar dat doen ze wel een hele dag zittend achter de computer. Omdat wij het welzijn van onze mensen willen bewaken, leek de cursus die vanuit Bond Health werd aangeboden, echt iets voor ons.
Bond Health heeft gedurende 10 lessen een Back on Track cursus, die je bewust maakt van je lichaam en houding. Daarnaast werd er informatie gegeven om je werkhouding en vitaliteit te verbeteren. Men nam de tijd om op specifieke vragen of klachten in te gaan. De combinatie van theorie en praktijk was afwisselend en prettig om te volgen. Omdat onze mensen de cursus in groep volgen, werd het meteen ook een teamevent in een leuke ontspannen sfeer. Achteraf blijkt dat onze collega’s elkaar nu stimuleren om de goede houdingen en tips in de praktijk te brengen. Iedereen was na afloop super enthousiast, een aanrader dus !
De professionele begeleiding die je bij Bond Health kan krijgen om rond je gezondheid/vitaliteit/beweging wat te doen, is binnen de werksfeer toch wel uniek te noemen.

Met vriendelijke groeten,
Lut Van Os
HR Director