Luuk Verkooijen

Performance coach & founder Bond Health

Het is niet makkelijk om in het leven te vinden wat je echt leuk vindt maar gelukkig heb ik daar nooit een probleem mee gehad. Als klein kind heb ik mijn passie voor sport gevonden in wedstrijdzwemmen. Met een volle support van mijn ouders heb ik jarenlang uren per week getraind en het hele land door gereden om mijn passie uit te oefenen. Na het wedstrijdzwemmen heb ik veel triatlons gedaan, verslaafd geraakt aan MTB’en en racefietsen. Met het maken van een studie keuze was het CIOS gevolgd door de ALO ook geen verrassing. De basis van observeren, analyseren, coachen en motiveren van vele sporters heeft ervoor gezorgd dat ik al jaren elke dag met veel plezier ga werken.

Ik weet als geen ander dat de basis van je doelstelling intrinsiek is maar een goede support maakt echt het verschil in plezier en resultaat. In mijn persoonlijke coaching zullen deze normen en waarden dan ook altijd terug komen.

Wanneer kan ik je echt helpen?

Als je al een tijd aan het trainen bent en niet verder komt.
Je specifieke sportdoel (fiets, lopen, zwemmen) meer vraagt dan alleen trainen.
Er een (sport)blessure is die je voortgang belemmert of waar je van moet revalideren.
Wanneer je met jouw (sport)voeding echt het verschil in prestatie en of gewicht wilt maken.

The High Vitality Organisation:

Gezond bewegen is de basis van onze fysieke en mentale gesteldheid. In de afgelopen jaren hebben we in de werkomgeving veel te maken gehad met fysieke & mentale ongemakken en verantwoordelijkheden voor de werkgever. De oplossing werd veelal in de vrijetijdsbesteding gezocht maar als we echt willen veranderen dan hebben we hier te weinig aan. Zes jaar geleden wilde ik de gezondheid van de medewerkers niet naar de sportschool halen maar in het bedrijf implementeren. Het High Vitality Organisation Model ontstond waarbij de basis van een gezonde onderneming de vitale medewerker is. Een mooi fundament wat in de loop van de jaren zich specifiek heeft ontwikkeld binnen de opkomende termen zoals duurzame inzetbaarheid en vitaliteitsmanagement. Met dit model hebben we de afgelopen jaren verschillende organisaties en vele medewerkers weten te vitaliseren.

Ik ben blij waar we nu staan na jaren investeren in de gezondheid van de organisatie en ons team maar het staat nooit stil want ook binnen vitaliteit is maar één constante en dat is verandering. Met het HVO model houden we koers op de vitale doelstelling maar zetten we de zeilen bij als het gaat om persoonlijke benadering!

Wij staan klaar voor je!