Fiets weekend in Houffalize

Verslag

Yes we did it; Bond Health Sportsweekend.
 
Het begon begin dit jaar allemaal met Plan de C(h)ampagne waarin we met alle klanten de meest uiteenlopende sportieve uitdagingen plande. Vanaf begin januari waren we samen doelgericht aan het trainen, goede haalbare voedingsprogramma’s aan het maken waardoor de motivatie bleef stijgen. De eerste activiteit die op onze fiets, loop, zwem en triatlon kalender stond was Kuurne-Brussel-Kuurne. Gerben en ik waren de enige vroege vogels die eind februari in de stortregen en windkracht 4 op de fiets stapte. Een mooie rit van 100km met meteen een gemiddelde van 28,5km/u. De kop was eraf en we waren klaar voor het seizoen maar toen…
 
Iedereen weet inmiddels wel wat er toen in de wereld gebeurde. De impact op ons alle was en is groot en het Plan de C(h)ampagne gleed week naar week verder van ons vandaan. In onze trainingen coachen we op 4 elementen; MOVE, EAT, ACT en RECOVER. Wat waren we goed bezig met MOVE en EAT met alle klanten en wat hadden we zin in ACTie. Onze mentale weerbaarheid stond op klappen maar dan wel in de richting van prestatie leveren. Onze periodisering was spot on maar we werden noodgedwongen om in de RECOVER modus te gaan. Dat lukt altijd wel even maar dat houden wij sporters/ondernemers niet lang vol. We bleven (solo) trainen en goed eten maar onze mentale weerbaarheid (ACT) werd zwaar op de proef gesteld. 
 
Wat had mijn team en onze klanten nodig in deze veranderende wereld? Ik dacht; perspectief en een doel!
 
Samen met mijn team gingen we opzoek naar een doel wat onder de meest gevallen wel door kon gaan want dit gaf perspectief! De hoeveelheid tijd en energie die we er vooraf in hebben gestopt was door alle veranderde regels niet altijd makkelijk. Het belangrijkste is dat dit proces ook voor ons een doel was geworden en perspectief gaf. De voorbereiding verliepen goed en de groep werd na maandenlang geen sportieve events met de dag enthousiaster. Dat gaf ons enorm veel energie maar tot op de laatste paar dagen kwam er ook meer spanning. Het kon namelijk elke dag veranderen naar code oranje of een land op slot gaan. De bedreigingen waren er maar laten we eerlijk zijn die zijn er altijd. Het ging niet op tegen het feit dat we zelf perspectief en een doel hadden gecreëerd wat onze mentale weerbaarheid erg sterkte.
 
Eindelijk was het zo ver, we komen eraan! Hotel Vayamundo Houffalize was gereserveerd voor 24 deelnemers die vanaf vrijdagochtend 7 uur klaar stonden om te vertrekken. We hadden programma’s voor het hele weekend gemaakt voor de wielrenners, wandelaars, MTB en outdoor activiteiten. Bekijk alle foto’s en filmpjes om zelf te zien hoe gezellig en sportief we het samen hebben gehad. 
 
Dankzij mijn top collega Nadine, Powernap, Hotel Vayamundo en alle deelnemers hebben we een heel mooi weekend gehad. Iedereen heeft op zijn of haar eigen niveau een topprestatie neergezet, complimenten! We hebben dit weekend onze MOVE skills bekroond, genoten van de EAT mogelijkheden, doorgezet tegen alle weerstand in met onze ACT skills en nu mogen jullie terecht lekker in de RECOVER modus want dat hebben jullie verdiend!
 
Nogmaals namens Nadine en ik, DANK! Tot volgend jaar!

Wij staan klaar voor je!